Preview Mode Links will not work in preview mode

Välkommen till Lidingömoderaternas poddradio - mPodden!

Jul 7, 2022

Michael Anderberg träffar vår egen Riksdagsledamot, Ida Drougge, i Almedalen och hon reflekterar över sin vecka i Almedalen. Men vi pratar även om den rapport som hon varit med att ta fram "Tillstånd, tillsyn, tillit och tillväxt - en reformrapport för fler jobb fri företagsamhet". Rapporten kan laddas ner...


Jul 5, 2022

I veckans avsnitt av (m)öt Din Moderat, så har Michael Anderberg åkt till Gotland och Almedalen för att lyssna på Sveriges nästa Statsminister Ulf Kristersson.

Ulf välkomnas och presenteras av Matilda Ekeblad, förbundsordförande i Moderata Ungdomsförbundet.

Följ oss i sociala medier: Facebook och...


Jun 30, 2022

I veckans avsnitt av (m)itt i Veckan, så träffar Carina Torbjörn Peterson som är naturvårdare. De träffas vid Zetterbergsdammen som staden skall till och renovera.

Men i det här avsnittet så får vi höra lite om de djur som kallar dammen sitt hem och hur vi bäst kan förhålla oss till dem. Programmet leds av...


Jun 14, 2022

I veckans avsnitt av (m)itt i Veckan, så träffar Carina ordförande i Lidingömoderaternas valberedning, Carl-Johan Gestrup. Carl-Johan och Carina samtalar om hur valberedningen fungerar, hur kan man asspirera till eller bli handplockad för en roll eller position och vilka regler som gäller.

Programmet leds av...


Jun 6, 2022

I veckans avsnitt av (m)öt Din Moderat så träffar vi delar av styrelsen i Moderata Ungdomsförbundet på Lidingö. Philip, Nathan och Wilhelm berättar om vad MUF är, hur man kan engagera sig och inte minst vad de viktiga frågorna bland ungdomar är på Lidingö. Programmet leds av Michael Anderberg.

Följ oss i...