Preview Mode Links will not work in preview mode

Välkommen till Lidingömoderaternas poddradio - mPodden!

Jun 14, 2022

I veckans avsnitt av (m)itt i Veckan, så träffar Carina ordförande i Lidingömoderaternas valberedning, Carl-Johan Gestrup. Carl-Johan och Carina samtalar om hur valberedningen fungerar, hur kan man asspirera till eller bli handplockad för en roll eller position och vilka regler som gäller.

Programmet leds av...


Jun 6, 2022

I veckans avsnitt av (m)öt Din Moderat så träffar vi delar av styrelsen i Moderata Ungdomsförbundet på Lidingö. Philip, Nathan och Wilhelm berättar om vad MUF är, hur man kan engagera sig och inte minst vad de viktiga frågorna bland ungdomar är på Lidingö. Programmet leds av Michael Anderberg.

Följ oss i...


May 26, 2022

I veckans avsnitt av (m)itt i Veckan, så träffar Carina vice ordförande i Social- och Omsorgsnämnden, Peter Lönnqvist. Peter berättar om hur t.ex. äldrevården fungerar på ön, hur Lidingömoderaterna vill utveckla den verksamhet som finns på ön inom omsorgsområdet.

Programmet leds av Carina Kindkvist.

Glöm...


Apr 26, 2022

I veckans avsnitt av (m)itt i Veckan, så har Carina bjudit in Lidingös egen Riksdagsledamot, Ida Drougge. Ida svarar på frågor från lyssnarna, bland annat om varför hon valt Moderaterna, om hon alltid kan stå för Moderaternas politik, om hon någonsin funderat på att lämna Moderaterna och mycket...


Apr 25, 2022

I det här avsnittet av (m)öt Din Moderat, så träffar Michael Lidingös Kommunfullmäktigeordförande, Anna-Britta Bergman. Bland annat får vi höra om de olika uppdrag Anna-Britta har hunnit ha under sina ca 20 år i Lidingöpolitiken. Men vi pratar även om hur det fungerar i fullmäktige och vad hennes roll är...