Preview Mode Links will not work in preview mode

Välkommen till Lidingömoderaternas poddradio - mPodden!

Oct 17, 2022

I veckans program av mPodden, så får vi träffa Kommunstyrelsens Ordförande på Lidingö, Daniel Källenfors.

Han berättar om det idag (17 oktober, 2022) släppta politiska programmet för den nya Lidingökoalitionen bestående av Lidingömoderaterna och Lidingöpartiet.

Intervjuar gör Michael Anderberg.

Länk till...


Aug 29, 2022

I veckans avsnitt av (m)itt i Veckan, så träffar Carina Tobias Sjö, som berättar om hur det är att jobba inom Moderaterna som politisk tjänsteman.

Programmet leds av Carina Kindkvist.

Glöm inte att du som medlem kan vara med under inspelningarna och ställa frågor live till våra gäster varje vecka...


Jul 7, 2022

Michael Anderberg träffar vår egen Riksdagsledamot, Ida Drougge, i Almedalen och hon reflekterar över sin vecka i Almedalen. Men vi pratar även om den rapport som hon varit med att ta fram "Tillstånd, tillsyn, tillit och tillväxt - en reformrapport för fler jobb fri företagsamhet". Rapporten kan laddas ner...


Jul 5, 2022

I veckans avsnitt av (m)öt Din Moderat, så har Michael Anderberg åkt till Gotland och Almedalen för att lyssna på Sveriges nästa Statsminister Ulf Kristersson.

Ulf välkomnas och presenteras av Matilda Ekeblad, förbundsordförande i Moderata Ungdomsförbundet.

Följ oss i sociala medier: Facebook och...


Jun 30, 2022

I veckans avsnitt av (m)itt i Veckan, så träffar Carina Torbjörn Peterson som är naturvårdare. De träffas vid Zetterbergsdammen som staden skall till och renovera.

Men i det här avsnittet så får vi höra lite om de djur som kallar dammen sitt hem och hur vi bäst kan förhålla oss till dem. Programmet leds av...